Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

Допоможемо дитячим будинкам
Допоможемо дитячим будинкам Ультрас київського "Динамо" звертаються до всіх відвідувачів матчу "Динамо" - "Дніпро" що відбудеться 27 квітня на НСК Олимпійському, з проханням допомогти дитячим будинкам.

ЯКІ ПОТРІБНІ РЕЧІ: Одяг, канцелярія, спортивний інвентар, іграшки, книги, фільми та інше. Докладний перелік речей, які потрібні дітям, ви знайдете нижче.
КУДИ ПРИНЕСТИ: Пункти для збору речей будуть відкриті на Троїцькій площі неподалік від виходу з метро "Олімпійська" та біля кас Палацу спорту. Вони почнуть працювати о 17.30, за дві години до початку матчу.
УВАГА! Ми не приймаємо гроші. Давайте зробимо добру справу для тих, кому у наш час найважче. А тепер детальніше про необхідні речі:

- ОДЯГ, ВЗУТТЯ ДЛЯ ДІВЧАТ ТА ХЛОПЧИКІВ: Весняно-літній одяг та взуття, спортивний одяг та взуття, спортивні костюми, футболки, шорти, білизна, шкарпетки, колготки, пляжні шльопанці.
 - Великі махрові рушники.
 - СПОРТИВНИЙ ІНВЕНТАР: М'ячі (футбольні, волейбольні, баскетбольні, тенісні), скакалки, обручі, тенісні ракетки, бадмінтон, ракетки та кульки для настільного тенісу, шахи, шашки.
 - Ігри для літнього відпочинку.
 - КАНЦЕЛЯРІЯ: Зошити в клітинку та лінійку, аркуші ватману, альбоми для малювання, ручки, прості олівці, кольорові олівці, фломастери, маркери, фарби для малювання, кольорова крейда, коректор, клей, степлер, лінійки, стиральні гумки, скотч, ножиці, точилки для олівців, циркулі, обкладинки для зошитів і книжок, пенали, рюкзаки, папір формату А4 для принтера.
 - Нитки і тканина для вишивання.
 - ІГРАШКИ, КНИГИ, ФІЛЬМИ: М'які іграшки великого розміру, дитячі
 брязкальця, розмальовки, художня література, фільми для перегляду на DVD-програвачі.
 - Казкові ляльки для лялькового театру, маски, штучні ялинки.
 - Надувний басейн великого розміру.
 - Дитяче струнне піаніно.
 - ТЕХНІКА: Пральна машина, DVD-програвач, праски.
 - ЗАСОБИ ГІГІЃНИ ТА ПОБУТОВА ХІМІЯ: Зубна паста, мило, туалетний папір,
 серветки, одноразові рушники, носові хустинки. Пральний порошок, миючі
 засоби (для кухні, ванної кімнати, туалету).

 


24.04.2013

Адреса матеріалу в інтернеті: http://white-blue.kiev.ua/news/2727.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2024