Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

БРЕХЛО!
БРЕХЛО! Рибка бреше немов дише - а дише часто. Воротар (на жаль, "Динамо") зізнався, що показував середній палець вболівальникам клубу.

Знаєте, який найкращий спосіб ніколи не "спалитися" на брехні? Це просто - ніколи не брехати. Ну, а якщо знали, що ж ви Рибці не сказали? Бо в нього вчора два плюс два чотири, а сьогодні п’ять.

Добре, зараз ми вам розповімо одну невеличку історію в двох частинах.

ЧАСТИНА ПЕРША. СПОВІДЬ КРОТА.

Заяви Сашка під час гастарбайтерства у Донецьку.

Рибка - інтелігент. "Я доросла, вихована людина і ніколи ніяких образливих жестів нікому не показую. Навпаки, я підійшов до сектору, щоб поаплодувати уболівальникам"...

Рибка – мораліст. "Як ви це собі уявляєте: я на полі показую непристойні жести, в той час як на трибуні сидять мої батьки? Таке в принципі неможливо".

Рибка - жертва тиску. "Вболівальники «Динамо» намагалися чинити на мене тиск, скандувати матюки на мою адресу. Але у відповідь я лише відмахнувся від них".

Рибка - жертва Фотошопу. "Що стосується знімку, що гуляє по Інтернету, то я не знаю, чи використовувався Photoshop або, може бути, був зроблений десяток кадрів, з яких вихопили якусь полупозицію, відповідну задумам авторів «сенсації»"...

Рибка - наставник київських вболівальників. "Я не можу засуджувати київських уболівальників, хочу лише порадити їм вибирати висловлювання, вести себе пристойно. На стадіоні окрім них знаходяться жінки і діти. Вони теж чули лихослів'я фанатів «Динамо» на мою адресу. Вважаю, що такі речі неприпустимі".

Скажіть, аж сльози течуть по щокам? Бідолашний воротар і так з важким серцем грає на чужині, а тут ще вболівальники матюкають, та фотожаби на нього малюють, обмовити чесного та мужнього хлопця бажають...

Але пройшло всього два роки. Рівно два роки. Дійсно, за цей час можна і забути, що ти там колись казав і випадково ляпнути правду. Так і сталося.

ЧАСТИНА ДРУГА. РИБКА - БРЕХЛО!

Рибка щойно підписав контракт з "Динамо". І куди поділися усі ці повчання великого мораліста?

Рибка - брехло №1.  "Стосунки із уболівальниками у мене нічим не зіпсовані, вони нормальні".

Рибка - брехло №2. "Мій жест був адресований не фанатам, а кільком "відморозкам". ТАК ЩО, БУВ ТАКИ ЖЕСТ?! БРЕХЛО! БРЕХЛО! БРЕХЛО!

Рибка - брехло №3. "Нічого страшного, буду усім пояснювати. Вважаю, що вболівальників київського "Динамо" я ніколи нічим не ображав". 

Ось такий він, старий-новий голкіпер "Динамо". Чи ви думаєте, що він повернувся до клуба через ностальгію та велику любов? Якщо так скаже - знову збреше, бо йому було заборонено виступати за кордоном. 

09.11.2013

Адреса матеріалу в інтернеті: http://white-blue.kiev.ua/news/2770.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2024