Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

Блохін: «Ми рухаємося»
Блохін: «Ми рухаємося» Тренер «Динамо» коментує поразку від «Генка» на післяматчевій прес-конференції.

- Сказати, що я засмучений - нічого не сказати. Я навіть уявити не міг, що ми можемо 3:1 програти. Почалося з того, що без моментів створили собі пенальті. Потім два стандарти програємо. Не знаю. В обороні після пенальті творилося щось незрозуміле. Створювали ж моменти після першого гола, контролювали гру і не можу сказати, що «Генк» грав краще. Такого рахунку, чесно кажучи, не очікував. Багатьох футболістів просто не впізнавав сьогодні на полі. Ми не акцентували уваги на те, що «Генк» програв два матчі, мене це абсолютно не хвилювало. Розслабитися можна тільки в роздягальні, але не на полі.

 - Чому команда стоїть на місці?
- Команда рухається вперед. Те, що ми програли, не означає, що ми стоїмо на місці. Провокуєте Блохіна? Давайте провокувати. Хочете зняти? Напишіть! Ви ж бачите тільки погані моменти. Якщо вам не подобається Блохін, то напишіть. Я вже звик до цього, мене цим не здивувати. Об'єктивності тут ніякої не може бути. Людина ставить запитання, спрямоване, як удар по Блохіну.

 - Можливо, футболісти не хочуть, щоб ви з ними працювали?
- Без відповіді на це питання. Задайте його футболістам, чому мене питаєте? Вам так боляче?! Просто не уявляю. А мені, значить, не боляче, просто так прийшов сюди?

 - Як гравці своїх національних збірних, Хачеріді і Драгович, могли так легко програвати боротьбу у своїй штрафній?
- У цьому й питання. Треба подивитися, як вони програвали, і щось змінювати.

 - Чи не було матч програно ще до виходу на поле, адже психологічний стан гравців не витримував ніякої критики?
- Ми ж повели 1:0, як це команда не налаштувалася? Мали ж моменти. Можу погодитися, що футболістів сьогодні просто не впізнав. Я приймаю поразку на себе, а за їх гру ми самі все розповімо футболістам.

29.11.2013

Адреса матеріалу в інтернеті: http://white-blue.kiev.ua/news/2782.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2024