Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

Ігор СУРКІС: «На першому зборі важливі не результати матчів, а якість та постановка ігри»
Ігор СУРКІС: «На першому зборі важливі не результати матчів, а якість та постановка ігри» Президент київського «Динамо» Ігор Михайлович Суркіс висловив у загальних рисах завдання команди на першому тренувальному зборі в іспанській Марбельї.


- Перший збір – фундамент фізичної готовності. Потрібно набрати кондиції, та й ігрові теж, на тлі втоми. Тому на результати особливо дивитися не треба. Мені здається, потрібно дивитися насамперед на якість гри, а не думати, виграли 1:0, 2:0 або 3:0.

Потрібно дивитися на якість, на прогрес гри, на постановку гри, відпрацювання гри в обороні, півзахисті, нападі. Календар формується. Олег Володимирович, наскільки мені відомо, попросив на другому зборі підібрати суперників, які чимось схожі за стилем гри на «Валенсію».

Команда буде наживо спостерігати одну домашню гру «Валенсії», коли ми там будемо перебувати, – сказав президент нашого клубу в ефірі телеканалу «Футбол 1».

15.01.2014

Адреса матеріалу в інтернеті: http://white-blue.kiev.ua/news/2791.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2024