Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Сподіваємося на ще більшу підтримку!»
Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Сподіваємося на ще більшу підтримку!» Відігравши минулий матч у якості капітана команди Андрій Ярмоленко після чергового заняття залишав тренувальне поле останнім з гравців і поспілкувався з клубною пресою на тему майбутнього поєдинку проти запорізького «Металурга».

- Андрій, виходячи з матчу з «Таврією», як оціниш свою особисту готовність і команди в цілому до весняної частини сезону?

- Думаю, що команда вже готова, адже ми тренувалися вже протягом декількох місяців, поки не було офіційних ігор. Так що скаржитися на те, що ми не встигли підготуватися до чемпіонату, вже недоречно. Думаю, що всі готові. Подивимося, як складеться чемпіонат.

- До конкретного матчу з «Металургом» готувалися? Вже розбирали гру суперника?

- Так, на тренуваннях нам радять, як краще їм протистояти. Розголошувати цю інформацію не буду, залишимо все на гру. Але можу сказати те, що я бачив, коли сам дивився їх гру з «Шахтарем» - другий тайм мені дуже сподобався. Запорожці комбінують, тримають м'яч, не б'ють аби куди. Легко нам точно не буде.

- Поновлювати чемпіонат матчами проти команд із нижньої частини турнірної таблиці легше, ніж якби одразу зустрілися із «Шахтарем»?

- Особисто я хотів, щоб перша гра була відразу з «Шахтарем», як і повинно було бути. Але нічого страшного, адже вона ще попереду. Думаю, немає різниці, з ким було починати, адже все одно всі ці матчі ми рано чи пізно зіграємо.

- У першому весняному матчі чемпіонату ти забив гол і віддав результативний пас. Можна сказати, що знаходишся в оптимальній формі і чи готовий продовжувати в тому ж дусі?

- Я на це сподіваюся. Намагаюся, працюю на тренуваннях. Дай Бог, щоб так і продовжувалося, я тільки за!

- Після довгої перерви «Динамо» знову зіграло на «Олімпійському» за рідних трибун. Напевно встигли скучити за підтримкою вболівальників?

- Так, адже вже довгий час ми грали в основному товариські матчі, окрім «Валенсії», але і її «приймали» не в Києві. Вдома зіграли, нарешті, з «Таврією», та й то прийшло дуже мало людей. Можливо через погану погоду. Може бути, і напружена ситуація в країні вплинула на відвідуваність. Але у матчі з «Таврією» всі переконалися, що на «Олімпійському» цілком безпечно, і, сподіваюся, вболівальники будуть знову приходити родинами і підтримувати улюблений клуб. Я сподіваюся, що в матчі з «Металургом» нас підтримає більше людей. Хочу запросити усіх вболівальників на стадіон, нам потрібна ваша підтримка! Адже футбол існує для вболівальників, і без них грати нецікаво.


20.03.2014

Адреса матеріалу в інтернеті: http://white-blue.kiev.ua/news/2799.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2024