Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ"
Головна | Новини | Статті | Звіти | На трибунах | Календар | ФКДК | Фото | Форум | Журнал "Святослав"
Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ" | Звіти Стартова | У вибране
  Нові фото
  Випадкове фото
  Пошук
  Розсилка
 Отримувати
 Відмовитися
  Друзі
Наші друзі
  Звіти
Звіт: Металіст - Динамо 1:2 06/11/11 ЧУ

Звіт: Металіст - Динамо 1:2 06/11/11 ЧУ


VivaFCDK
Коментувати
0

В черговий раз манагери з клубу демонстративно показали, що їм абсолютно начхати на власних вболівальників і вони банально бояться нести за щось відповідальність. Вже майже два роки кожен виїзд супроводжувався проблемами з входом на гостьовий сектор, але кожного разу вдавалось викручуватись в останній момент. Буле стійке відчуття, що і цього разу все буде добре, але керівництво Металісту вперлось рогом і киян пускати відмовилось, а клуб Динамо зробив вигляд типу: а що тут такого, ну подумаєш 600 чоловік на матч не потрапило, і без них виграли... І, схоже, такі ситуації можуть траплятись і надалі, потрапляти на сектор треба буде з боєм, включаючи волшебство, телепортацію і решту приколів, якщо зараз нічого кардинально не змінити.

 Виїзд розпочався як і зазвичай на таких масових поїздках - купа знайомих облич в кожному вагоні, всі шастають туди-сюди. В загальному вагоні було взагалі весело, ми ж досить швидко завалились спати. На ранок всіх турбувало питання прийому на вокзалі, тому багато малих, які пробивали свій перший виїзд, носились по вагону з питаннями "Що робити?" і "А давайте вийдем в Люботині?". Але в Люботині ніхто не вийшов, перон оточили космонавти при параді - в бронежилетах і шоломах, в кожен вагон зайшов один космонавт, проходи між вагонами перекрили і провідникам наказали нікого з потяга не випускати. Тих відчайдухів, які повистрибували через вікна, швиденько половили і повели в невідомому напрямку.

 Наступною зупинкою був Харків, але перед цим потяг зупинився на якомусь з світлофорів на околиці міста. Дехто мав при собі залізничний ключ, тому за кілька секунд вже практично на ходу потяг втратив близько 30 біло-синіх пасажирів. На самому пероні в Харкові теж була сила силенна міліції. Всіх, хоч якось схожих на фанатів, в місто не пускали і забирали з собою. Наша компанія в повному складі змогла просочитись через цю перешкоду, але за кілька кварталів від вокзалу "втратили" одного з хлопців - патруль сів на хвіст, і втекти змогли не всі. Шляхом смс і постійних дзвінків дізнавались про його справи і долю таких же як і він - спочатку їх тримали в РВВС, переписували дані. Коли кількість затриманих хохлів перевалила за 60 чоловік їх посадили в три автобуси і повезли за місто. Проїхавши кілометрів 20 в невідомому напрямку автобуси повернули назад до Харкова і поїхали в напрямку стадіону. Там хлопців тримали на холоді під гостьовим сектором кілька годин, без змоги вийти нормально перекусити, а десь о 5-й вечора знову посадили в автобуси і повезли на вокзал.

 Частина наших хлопців прибувала більш пізніми потягами, і їм також успішно вдалось подолати перший рівень - уникнути прийому на вокзалі. Більшість була в Харкові вже не вперше і всі найвизначніші місця вже бачила, та й погода не сприяла бажанню довго тинятись по вулицях, тому вбивали час до матчу досить оригінальними способами з перервами на обід. За півтори до матчу перша частина банди прибуває на стадіон, під входом на сектор зібралось вже досить багато киян. Підходять мусора і запитують хто і звідки. Всі звичайно ж подумали, що зараз збируть всіх киян і почнеться запуск на сектор. Хлопці йдуть в оточення і чують фразу: "Пацани, не мерзніть, заходьте в автобус - погрійтеся"... Це було роковою помилкою, коли всі завантажилися в автобуси, залітають космонавти, двері зачиняються і всі їдуть... на вокзал. 5 мікроавтобусів і 2 автобуси, десь 250-300 чоловік. Розбивають всіх на частини, беруть в коробку і ведуть до зали очікування. Схоже, що всіх розбили на різні групки, бо десь в цей же час тримали і затриманих на вокзалі, і "виловлених" на вулицях і в закладах харчування міста.

 Ми приїхали під стадіон десь за годину до матчу, хохлів якось дуже мало, як для тої кількості, що приїхала. Так само, як і наші попередники, заходимо в оточення - міліція для порядку перевіряє паспорти на наявність київської прописки, або ж просить показати динамівську атрибутику. І тут фотограф bbr.org.ua, якому заходити через інший вхід, дзвонить і каже, що чув розмови по рації "Як тільки набирається автобус - цих теж вивозьте!". Зразу стає зрозуміло куди ділась решта киян. Намагаємось вийти назад, попередивши інших киян про підставу, але менти помічають, що народ з оточення швидко починає зникати, і посилюють нагляд.

 Знаходимо старших хлопців і обмірковуємо пропозиції: що ж робити? Знайти бариг біля кас не вдається, а на ідею штурму через паркан на мене дивляться як на божевільного. Хлопці пропонують їхати в паб, але я кажу, що буду пробувати потрапляти на стадіон в будь-якому випадку. Як наслідок наша банда лишається, а хлопці рухаються в напрямку метро, їм на хвіст падають чоловік 15 ментів, і доводиться переходити на біг, щоб не завернули назад. Починається матч, в оточенні досить мало людей, але вони ще мають надію потрапити на стадіон - співають наших пісень, розтягують рози. Цій групці хохлів було найгірше, першу частину матчу їх тримали під стадіоном, а потім, як і інших, посадили в автобуси і повезли на вокзал, але за кілька кварталів до вокзалу автобуси зупинились, і нікого з них не випускали. Ні в туалет, ні покурити. Кажуть, що в одному з цих автобусів Беркут зламав дівчині ногу, інформація поки перевіряється... А в залах очікування киянам влаштували "трансляцію" - малесенький телевізор більше ніж на сотню бажаючих подивитись матч.

 Прямо біля входу на гостьовий сектор в будівлі стадіону знаходиться якесь кафе, де транслюють матч. Це наш запасний варіант, кафешку окупувало чоловік 30 киян, там і я побачив перший гол. Офіціанти і більшість відвідувачів, мабуть, ніколи не бачили в цьому кафе такої бурної реакції на голи у ворота команди контрацептивів. І тут камера показує гостьовий сектор... повністю порожній. Всі розповіді ментів, що немає місць і нас нема де розмістити на стадіоні, виявляються брехнею. Стає зрозуміло, що треба потрапляти на стадіон, можливо і на вокзалі комусть вдасться спетляти, тоді хоча б на другий тайм буде більш-менш нормальний сектор. Але на вокзалі все було не так радісно... Деяким хлопцям вдається вибратись звідти лише після першого тайму, і доїхали вони на стадіон якраз на 88-й хвилині.

 Після кількох невдалих спроб таки вдається знайти стюарда, який "бере на лапу", гроші просто смішні, як для Києва... Тому другий гол дивились вже на стадіоні. Народ з нашого пабу потроху переміщується на трибуни таким самим способом, дехто таки наважився на штурм через паркан, але хоча б на якийсь сектор потрапити теж не просто - потрібні квитки. Кияни скупчуються в проході, спроби таки пройти на порожній гостьовий закінчились тим, що кількох хлопців вивели за межі стадіону. Заряд про МКГ робить свою справу - місцева кузьма почаниє жбурляти всяке лайно в сторону біло-синіх, і в другому таймі стюарди змушені завести всіх на сектор. Одразу ж з усіх куточків стадіону на сектор зтікаються кияни, але 50 чоловік - це і всі, кому вдалось прорватись. Заряджаєм так, ніби останній раз, і за себе, і за тих хлопців, які мусили б зараз бути поряд з нами. Останні хвилини матчу знову валідольні, купа фолів, фінальна навала на наші ворота разом з воротарем хорьків. І все, фінальний свисток. Під кінець матчу на секторі близько 120 чоловік...

 Після матчу тримають довго, хвилин 40, хлопці з вокзалу продовжують співати, у нас вже сил нема. На стадіоні рактично погасили світло, і тут з підтрибунного приміщення виходить Сьомін, і йде через усе поле до гостьового сектору. Один з журналістів розповів йому про ситуацію з фанатами і він вирішив ще раз подякувати за підтримку тим, кому вдалось прорватись. Хоча, як на мене, набагато правильніше було б взяти всю команду і поїхати на вокзал...

 Всіх саджають в автобуси і везуть... так, на вокзал, декого вже втретє за день, там хохли вже захопили піцерію і почали качати свої права, змушуючи відвідувачів витирати ноги об розу Металіста на вході. Невеличка вечеря, і разом з рештою банди йдемо на потяг. Фанатизм-фанатизм, а завтра на роботу і на пари.

14

17

16

21

20

24

29

30

32

35

38

44

Джерело: VivaFCDK



Отримувати новини поштою

Читайте також:

Версія для друку

blog comments powered by Disqus

  Реклама
Завантаження ...
  Останні статті
Статті
Інтерв’ю з фанатом «Динамо», який приймає участь в АТО. ФОТО


Звіти
Звіт: Зоря (Луганськ) - Динамо 03/11/13 ЧУ


Звіти
Звіт: Борусія М - Динамо 1:3 21/08/12 ЛЧ


Звіти
Звіт: Ворскла - Динамо 18/08/12 ЧУ


Звіти
Звіт: Фейєноорд - Динамо 07/08/12 ЛЧ


Статті
Чия мова вторинна і пародійна


Звіти
Звіт: Динамо - Ворскла 3:0 14/04/12 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Дніпро 2:0 18/03/12 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Арсенал 1:0 04/03/12 ЧУ


Звіти
Звіт: Карпати - Динамо 0:1 10/12/11


Звіти
Звіт: Оболонь - Динамо 0:1 26/11/11 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Олександрія 4:0 20/11/11 ЧУ


Звіти
Звіт: Металіст - Динамо 1:2 06/11/11 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Шахтар 2:3 26/10/11 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Бешикташ 1:0 20/10/11 ЛЄ


Звіти
Звіт: Ворскла - Динамо 1:2 02/10/11 ЧУ від Viva


Звіти
Звіт: Динамо - Шахтар 0:0 24/09/11 ЧУ


Звіти
Відео: Марш фанатів Динамо Київ в Одесі 18.09.2011


Звіти
Звіт: Чорноморець - Динамо 1:2 18/09/11 ЧУ від KCS


Статті
Де взялася Одеса і до чого тут Катерина ІІ


  Статті 
  • Статті
    Інтерв’ю з фанатом «Динамо», який приймає участь в АТО. ФОТО
  • Звіти
    Звіт: Зоря (Луганськ) - Динамо 03/11/13 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Борусія М - Динамо 1:3 21/08/12 ЛЧ
  • Звіти
    Звіт: Ворскла - Динамо 18/08/12 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Фейєноорд - Динамо 07/08/12 ЛЧ
  • Статті
    Чия мова вторинна і пародійна
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Ворскла 3:0 14/04/12 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Дніпро 2:0 18/03/12 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Арсенал 1:0 04/03/12 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Карпати - Динамо 0:1 10/12/11
  • Звіти
    Звіт: Оболонь - Динамо 0:1 26/11/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Олександрія 4:0 20/11/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Металіст - Динамо 1:2 06/11/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Шахтар 2:3 26/10/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Бешикташ 1:0 20/10/11 ЛЄ
  • Звіти
    Звіт: Ворскла - Динамо 1:2 02/10/11 ЧУ від Viva
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Шахтар 0:0 24/09/11 ЧУ
  • Звіти
    Відео: Марш фанатів Динамо Київ в Одесі 18.09.2011
  • Звіти
    Звіт: Чорноморець - Динамо 1:2 18/09/11 ЧУ від KCS
  • Статті
    Де взялася Одеса і до чого тут Катерина ІІ
  • Звіти
    Звіт: Чорноморець - Динамо 1:2 18/09/11 ЧУ від Viva
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Іллічівець 3:1 11/09/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Дніпро - Динамо 0:4 28/08/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Арсенал - Динамо 0:2 13/08/11 ЧУ 6й тур
  • Звіти
    Матч пам`яті
  • RSS 2.0 - експорт матеріалів у форматі RSS 2.0
    Останні зміни: 26/08/2016 20:50

    Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації осіб на публічних сервісах сайту.
    Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua
    Сайт засновано 1 листопада 2006 року.
    Адміністрація сайту:
    Редактор:
    Copyright © Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ", 2006-2024
    bigmir)net TOP 100