Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ"
Головна | Новини | Статті | Звіти | На трибунах | Календар | ФКДК | Фото | Форум | Журнал "Святослав"
Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ" | Звіти Стартова | У вибране
  Нові фото
  Випадкове фото
  Пошук
  Розсилка
 Отримувати
 Відмовитися
  Друзі
Наші друзі
  Звіти
Звіт: БАТЕ - Динамо 1:4 02/12/2010 ЛЄ від Д4

Звіт: БАТЕ - Динамо 1:4 02/12/2010 ЛЄ від Д4


Д4
Коментувати
0

При бажанні - причин для відміни поїздки можна було знайти достатньо: будній день (робота), кінець року (навчання), -16° на дворі, погана гра динамівців, велика вірогідність відміни матчу й т.д. Але жодна з вищенаведених причин ніяким чином не вплинула на мотивацію тих сотень супортерів «Динамо», що остаточно вирішили їхати за будь-яких умов! З маршрутом чимало біло-блакитних теж визначилася зарання: для більшості спринтер виявився найоптимальнішим варіантом з багатьох причин.

Задовго до матчу на інет-ресурсах велися розмови про тупість та особливості білоруських законів, а пізніше з'явилися чутки щодо системи потрапляння на стадіон для гостей (мовляв, лише показавши паспорт громадянина України, можна зайти на гостьовий сектор).

Важливість поєдинку була очевидною для всіх - матч за вихід з плей-оф, по суті, гра за перше місце в групі. Інтерес підігрівала нічия в Києві та вислови на адресу Великого Клубу від жовто-синіх клоунів, а також відповіді зі сторони гравців «Динамо».

Перед від'їздом

В цей вечір територія навколо станції метро "Чернігівська", хоч і в значно менших масштабах, чимось нагадувала київський вокзал перед важливим виїздом - десятки знайомих облич, легка метушня в пошуках своїх, гумор і так далі... Ну, а перед самим від'їздом мовно специфічний напис на заборі - "Спиливание дереревів" - декому нагадав мову країни, в яку ми збиралися податися.

Дорога туди

В цілому, дорога вийшла досить спокійною. Окрім перегляду кінофільмів, жартів та кількагодинної процедури переїзду через кордон, згадати більше нічого. Кліматичний перепад можна було помітити як дотиковими органами чуття (температура), так і за допомогою зорових (земля наших північних сусідів була щільно вкрита товстим шаром снігу).

1

Мінськ

Мінськ очікувано зустрів нас не дуже тепло: -16° та холодний вітер не давали надії на багатогодинні прогулянки мальовничими куточками столиці Білорусі.

Оскільки всі спринтери гостей розташувалися на стоянці неподалік стадіону, останнього шукати не довелося. Всі одразу ж пішли до найближчого банку і, отримавши десятитисячні купюри, рушили до кас, де за 10 000 рублів (~27 грн.) без проблем та черг придбали тікети на матч. По дорозі до кас увійшли на сектори стадіону, який в цей час активно прибирали від снігу десятки людей.

   3

Далі думки щодо подальшої прогулянки трохи розділилися: хтось пішов на вокзал, хтось - в музей Динамо, хто - взагалі невідомо куди.

5

estadio

Та частина, що випадково натрапила на музей "Динамо", побачила в ньому нагороди олімпійських призерів та чемпіонів, тренерів, знаряддя спортсменів, атрибутику, прапори, грамоти, вимпели, книги, дошки пошани динамівців усіх видів спорту.… Найбільше уваги, звичайно, приділено ФК «Динамо» Мінськ: на поверх нижче висять фото їхніх ігор з іншими клубами, серед них і фото ігор з «Динамо» Київ, «Дніпро» Дніпропетровськ, «спартак» Москва та ін. В тому ж залі є стенди з гравцями мінського «Динамо» та збірної Білорусі, стенди зі старою формою команд та атрибутикою. Поруч зі стендами знаходиться зал прес-конференцій, який на той час вже був налаштований під Лігу Європи з їх спонсорами. Нам дозволили в ньому побувати та сфотографуватись, ще й пригостили печивом. Екскурсію по музею проводив чоловік, який сам є членом даного товариства, майстер спорту по фехтуванню; зараз він пише книги та працює у відділі інформації та громадського зв’язку «Динамо». Потім нам показали багато старих фотокарток спортсменів та видатних людей СРСР.

 

4

7

 

Ті, хто пішов на "Чыгуначны вакзал", прикупили магнітів та сувенірів, після чого знайшли "Эль Помидоро" - непогане кафе з досить приємними цінами та більш-менш смачною кухнею. На 20 000 рублів без проблем можна порадувати черево. Також порадували анекдоти на столиках, на кшталт того, що нижче на фото.

 

anekdoty

 

Через деякий час сюди підтягнулися відвідувачі музею, звідки разом поїхали дивитися місто. Пройшлися знову до вокзалу, де всі, хто не встиг, придбав сувеніри, після чого за допомогою метро відвідали такі місця, як МТЗ (Мінський тракторний завод), Національну бібліотеку Білорусі та БелМаркет (супермаркет, де затарилися продуктами).

 

metro

8

 

Діставшись свого спринтера, ті декілька годин, що залишалися до матчу, витратили на порівняння білоруської їжі з нашою (особливо відчутною різниця виявилася щодо молочної продукції), спілкування з білорусами та невеличкий відпочинок. А за півгодини до матчу всі почали збиратися до купи біля свого транспорту. За декілька хвилин під супроводом "міліцыї" разом проходимо 200-300 метрів, що відділяли нас від стадіону.

Стадіон

Оскільки рідний стадіон в Борисові не відповідає нормам УЄФА, то єврокубкові матчі дворова команда з Білорусі проводить на стадіоні "Динамо" в Мінську. Головна арена країни вміщує близько 40 000 чоловік, але в цей день вона заповнилася менше, ніж на 30%. Для гостей виділили декілька тисяч місць, які вдалося заповнити десь на 1/4 (приблизно 500 чоловік на секторі).

Вхід на стадіон виявився не таким вже й страшним і довгим, як здався спочатку. Середній шмон з використанням металодетекторів на першому кордоні, потім всіх, по 3-5 чоловіка, проводять в міліцейський фургон, де відбувається наступний етап шмону. Після цього можна спокійно пройти на сектор, пред'явивши білет на гру.

Матч

На вихід команд на секторах «БАТЕ» розтягується банер незрозумілого смислового наповнення.

9

У киян ніякого перфомансу не планувалося - лише білі футболки у декількох десятків людей. Відсутність барабану й мегафону дуже далася взнаки, оскільки при такій погоді 90% людей - в рукавичках, і хлопки аж ніяк не дають злагодженості. До того ж шалений різнобій в першому таймі: низ занадто поспішає при виконанні заряду, середина - дотримується помірного темпу, а верх - взагалі мовчить/заряджає своє/підхоплює заряд у кінці.

«Динамо» швидко забиває - і одразу й не скажеш, у яких динамівців вирує більше емоцій - у тих, що на трибуні, чи тих, що на полі. Але те, як Вукоєвич та команда через все поле побігли до гостьового сектору, мабуть, вразило та завело всіх. Під кінець першої половини зустрічі біло-сині подвоюють рахунок, але це супроводжується не такою радістю, бо, як я зрозумів, більшість взагалі не побачила, що м'яч-таки залетів у ворота. На секторі з'являється банер "Shit off", текст якого говорить сам за себе. Отже, висновок після першого тайму: досить жахлива підтримка, прекрасна гра, чимало емоцій.

Всю перерву сектор гостей та кузьма бульбашів були зайняті війною із застосуванням холодної зброї, а саме - сніжок. У тактичному плані кияни значно випередили ворога, бо свої атаки робили масово та злагоджено.

На початку другого тайму Гусєв заробляє пенальті, сам його реалізовує, і гравці знову біжать до фанатів. Далі підтримка стає значно кращою: більше злагодженості та кращий звук. Протягом матчу декілька разів підтримували головного тренера, і Олег Романович кожного разу піднімався зі свого місця, що свідчило про те, що, попри галас та дудки на стадіоні, нас було чути на протилежній його частині. А коли Мілевський в середині тайму знімає будь-які сумніви щодо виходу в плей-оф, шиза стає тільки кращою. В кінці матчу частина сектору, не зважаючи на температуру, стає по торсу. Нон-стоп та невичерпно високий рівень драйву на секторі триває вже до кінця матчу. Після гри фанатам дякують всі: гравці, тренери, робітники клубу.

Дорога додому

На секторі гостей тримають хвилин 20, після цього левова частка приїжджих спокійно, однією колоною, йде до стоянки, звідки у чудовому настрої відправляється до столиці Київської Русі.

P.S. Дорога пройшла нормально. Більшість так міцно спала, що навіть не помітила момент, коли завдяки GPS-у ми якимось дивом посеред ночі опинилися в Бобруйську. Тому додому прибули трохи пізніше, ніж планувалося. Але це, звісно, виїзд не зіпсувало!

P.S. Ледь не забув додати, що назва Білої Русі майже повністю відповідає дійсності - за весь день перебування у Мінську було помічено лише 2 чорношкірих об'єкта =)

Джерело: Д4



Отримувати новини поштою

Читайте також:

Версія для друку

blog comments powered by Disqus

  Реклама
Завантаження ...
  Останні статті
Статті
Інтерв’ю з фанатом «Динамо», який приймає участь в АТО. ФОТО


Звіти
Звіт: Зоря (Луганськ) - Динамо 03/11/13 ЧУ


Звіти
Звіт: Борусія М - Динамо 1:3 21/08/12 ЛЧ


Звіти
Звіт: Ворскла - Динамо 18/08/12 ЧУ


Звіти
Звіт: Фейєноорд - Динамо 07/08/12 ЛЧ


Статті
Чия мова вторинна і пародійна


Звіти
Звіт: Динамо - Ворскла 3:0 14/04/12 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Дніпро 2:0 18/03/12 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Арсенал 1:0 04/03/12 ЧУ


Звіти
Звіт: Карпати - Динамо 0:1 10/12/11


Звіти
Звіт: Оболонь - Динамо 0:1 26/11/11 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Олександрія 4:0 20/11/11 ЧУ


Звіти
Звіт: Металіст - Динамо 1:2 06/11/11 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Шахтар 2:3 26/10/11 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Бешикташ 1:0 20/10/11 ЛЄ


Звіти
Звіт: Ворскла - Динамо 1:2 02/10/11 ЧУ від Viva


Звіти
Звіт: Динамо - Шахтар 0:0 24/09/11 ЧУ


Звіти
Відео: Марш фанатів Динамо Київ в Одесі 18.09.2011


Звіти
Звіт: Чорноморець - Динамо 1:2 18/09/11 ЧУ від KCS


Статті
Де взялася Одеса і до чого тут Катерина ІІ


  Статті 
  • Статті
    Інтерв’ю з фанатом «Динамо», який приймає участь в АТО. ФОТО
  • Звіти
    Звіт: Зоря (Луганськ) - Динамо 03/11/13 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Борусія М - Динамо 1:3 21/08/12 ЛЧ
  • Звіти
    Звіт: Ворскла - Динамо 18/08/12 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Фейєноорд - Динамо 07/08/12 ЛЧ
  • Статті
    Чия мова вторинна і пародійна
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Ворскла 3:0 14/04/12 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Дніпро 2:0 18/03/12 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Арсенал 1:0 04/03/12 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Карпати - Динамо 0:1 10/12/11
  • Звіти
    Звіт: Оболонь - Динамо 0:1 26/11/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Олександрія 4:0 20/11/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Металіст - Динамо 1:2 06/11/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Шахтар 2:3 26/10/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Бешикташ 1:0 20/10/11 ЛЄ
  • Звіти
    Звіт: Ворскла - Динамо 1:2 02/10/11 ЧУ від Viva
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Шахтар 0:0 24/09/11 ЧУ
  • Звіти
    Відео: Марш фанатів Динамо Київ в Одесі 18.09.2011
  • Звіти
    Звіт: Чорноморець - Динамо 1:2 18/09/11 ЧУ від KCS
  • Статті
    Де взялася Одеса і до чого тут Катерина ІІ
  • Звіти
    Звіт: Чорноморець - Динамо 1:2 18/09/11 ЧУ від Viva
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Іллічівець 3:1 11/09/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Дніпро - Динамо 0:4 28/08/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Арсенал - Динамо 0:2 13/08/11 ЧУ 6й тур
  • Звіти
    Матч пам`яті
  • RSS 2.0 - експорт матеріалів у форматі RSS 2.0
    Останні зміни: 26/08/2016 20:50

    Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації осіб на публічних сервісах сайту.
    Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua
    Сайт засновано 1 листопада 2006 року.
    Адміністрація сайту:
    Редактор:
    Copyright © Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ", 2006-2024
    bigmir)net TOP 100