Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ"
Головна | Новини | Статті | Звіти | На трибунах | Календар | ФКДК | Фото | Форум | Журнал "Святослав"
Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ" | Звіти Стартова | У вибране
  Нові фото
  Випадкове фото
  Пошук
  Розсилка
 Отримувати
 Відмовитися
  Друзі
Наші друзі
  Звіти
Звіт: Карпати - Динамо 0:1 24/04/10 ЧУ від mtm

Звіт: Карпати - Динамо 0:1 24/04/10 ЧУ від mtm


Д4
Коментувати
0

За годину до відправлення поїзду на вокзалі вже можна було побачити величезну кількість знайомих облич. Повністю біло-синім поїзд не став, бо значна частина киян вирушили до Львова прямими поїздами за кілька годин до нас, а ще чимало - взагалі за добу до самого футболу. Проте поїздка до Рівного (в якому ми мали зробити пересадку) зовсім не була "сірою": як завжди купа гумору, піар "чудового коньяку у сусідніх вагонах" від одного з пасажирів, прогулянки по вагонах у пошуках здобичі для доповнення колекції штор з потягів різних сполучень.

Не можна не згадати провідницю, яка спочатку дуже жалісно просила повернути 2 пакети постільної білизни, що "дивним" чином зникли після проходу декількох пасажирів із сусіднього вагону (насправді все це було особливим способом позичено на ніч). 

Перша зупинка була найвеселішою. Оскільки в Козятині стоїмо 20 хвилин, хохли вирішили провести цей час не просто стоячи біля свого вагону, а трохи повеселитися. Спочатку біля нашого вагону було спалено декілька десятків стробоскопів , а реакція від сусіднього вагону не змусила довго чекати. Не обійшлося без стікерів: як на вокзалі, так і в поїзді. Саме через це розлючена провідниця обіцяла нам мільярди загонів міліції на наступній зупинці, у Бердичеві, якщо у вагоні з'явиться ще хоч одна наклейка. Наївна людина: і білизну їй поверніть, і наліпки не клейте, а якщо й клеїте, то обов'язково віддеріть. Останнє, до речі, довелося робить її колезі. 

2 1

Спати, в принципі, особливого сенсу вже не було, та більшість все-таки вирішила декілька годин відпочити перед насиченим днем. 

Вже в 5 годин ранку по Рівному розгулює близько сотні фанатів ВКДК. Прогулюючись по нічному (взагалі-то це був ранок, але на вулиці було темно) Рівному, здалося, що місто достатньо чисте й охайне. Звичайно, обійти всі мальовничі куточки за той час, що у нас був, було просто нереально, але, в цілому, непогане враження. До центру більшість йшла разом, хоча й розтягнулися десь на 500 метрів, а далі - всі "розкололися" в різні сторони. До цього хохли ще встигли пофотографувалися біля пам'ятника Т.Г. Шевченка, а один - щось не поділити з охоронцем маркету, за що останній отримав по зубам. 

3 4

На відміну від більшості, я з SV вирішили добиратися до вокзалу іншим шляхом і, чесно кажучи, дуже задоволений цим - вдалося побачити ще декілька красивих споруд, а на самому початку шляху - клумбу-руну :) 

5 7 6

За 15-20 хвилин до відправлення поїзду (який, як вже писали вище, виявився "собакою" регіонального сполучення) Рівне-Львів, 80% фенс рушили до свого вагону. 

 8 9 10  

Кожне наступне зауваження провідниці про несхожість людини на ту, що на фото в студаку, викликало все більше сміху. Перші 5-7 хвилин перебування у вагоні одразу яскраво продемонструвало позицію фанатів і провідниці: перші сидіти тихо на своїх місцях не збиралися, реагувати на прохання (якщо це так можна назвати) "не клеїти тут нічого" - також; остання, в свою чергу, також була далеко не янголом: одразу чіплялася до будь-яких дрібниць, чим спровокувала деяких на сперечання, нецензурну лексику в свою адресу та далеко не ідеальну поведінку. Про те, як нас випускали, ви вже знаєте. Деяким (мені в тому числі) пощастило з провідницею в іншому вагоні (в якому тоді і знаходився), яка сказала "мусору", що все нормально, "тут лише мої пасажири". Наскільки я знаю, пройти з міліцією довелося близько 30 особам, всі інші пішли гуляти містом. На жаль, з провідницями на цьому виїзді трохи не пощастило. 

11 12 

Місто, звичайно, дуже гарне, але для початку було б дуже непогано підкріпитися після веселої поїздки. Багато, як завжди на виїздах, відправилася до ПХ, але ми вирішили цього разу відвідати не менш приємне місце для відпочинку - славнозвісну "Криївку". Ціни менш приємні, ніж в Пузатій, але кухня - як мінімум не гірша. 

13 14 15

Добре пообідавши, пішли прогулятися містом. Прогулянку почали з покупки сувенірів, після чого декілька чоловік вирішили полюбуватися видом з львівської ратуші, інші в цей час відпочивали на лавочці. Після 20-хвилинного огляду з ратуші, рушили до місця, з якого також можна оглянути Львів з висоти, а саме - до Замкової гори. 

   

Ну, а потім вирушили до місця збору - пам'ятника Шевченка, де за годину до початку маршу вже зібралася чимало динамівців. Було приємно знаходити поглядом людей, які не так вже й часто останнім часом з'являються на футболі. Взагалі, гуляючи Львовом, іноді навіть складалося враження, що матч у Києві - стільки людей у білих футболках, з "розетками" Динамо... Не часто таке побачиш на виїздах. 

Щодо двох цілей збору - білетів та маршу - то тут все вийшло трохи неоднозначно. Білетів виявилося недостатньо, щоб всі змогли їх отримати, тому запускали на сектор здебільшого по білетам на поїзд. Тепер про марш до стадіону. Кількість - дуже пристойна (400-500 чоловік в чужому місті), звук та злагодженість - не зовсім. Перші 15 хвилин марш супроводжується безперервним палінням піротехніки - фаєри, петарди, величезна кількість димів - впереміш з білими кольорами більшості контингенту та серйозної кількості виглядало дуже і дуже солідно! На жаль, на початку і до середини дороги ходьба запам'яталися різнобоєм не тільки всієї колони, а й періодичним відставанням барабану. Ще один мінус: знаходячись навіть в середині колони, абсолютно нічого не було чутно від споукмена, і лише на вузьких вуличках з високими будинками за рахунок акустики можна було почути, що треба зарядити. Сподобався темп ходьби, до стадіону дісталися приблизно за годину. 

   

Перевірка приїжджих фанатів складалася з 3-4 кордонів: перший перевіряв білети, другий та третій шукали щось заборонене. Кількість людей на виїзді, звичайно, дуже порадувала. Ще до початку матчу перекличка з львів'янами: "Динамо Київ - Львів Карпати". Початок матчу по звуку дуже вразив: чесно кажучи, не очікував, що від "Вперёд, Динамо, мы с тобой!" по заповненому вщент стадіону піде луна. Але аж надто активні центральні сектори перекричати надалі було вкрай важко не тільки 600 киянам - навіть 2 сектори Карпат не завжди було чутно в цьому галасі. 

В другій половині зустрічі на біло-зелених секторах замайоріли прапорці та прапори. Гол "Карпат" відсвяткувався кількома фаєрами, кількома стробоскопами та димами. Протягом матчу львівські сектори ще кілька раз "диміли". Також було розтягнуто банер "Геть! Табаку!". Надзвичайно вразило те, як львівська кузьма всім (!!!) стадіоном підтримала "паровоз" - це було дійсно класно! Не менш вражаючи виглядали сотні запалених газет знову-таки простими вболівальниками. Після фінального свистка зі стадіону ще довго ніхто не розходився, святкуючи перемогу. 

На верху сектора були персонажі, що мовчки стояли більшість матчу, але більшість сектора все-таки підтримувала всі заряди. Біло-блакитні також трохи попалили (кілька стробоскопів), але вже в кінці матчу. Після гри до наших секторів підійшло трохи більше гравців, ніж після поразки в Ужгороді (також подякував воротар "Карпат"), до секторів господарів - вся команда. 

   
20 19 21
   

Після матчу - знову прогулянка містом. На місці, де ми зупинилися, щоб поїсти, окрім прийому їжі, спостерігали за тим, як львів'яни святкують перемогу, разом з гостями співають пісні. До речі, перекличку "Слава Україні - Героям слава!" підтримали не тільки футбольні вболівальники, а й переважна більшість відвідувачів кафе, в якому ми вечеряли. Все-так гарно святкувати у Львові вміють - звуки львівських зарядів, українських пісень та "Киев-Львов - алкоголь" доносилися не лише з одного кафе, яке ми пройшли. Прогулянку вирішили закінчити відвідуваннями пам'ятника Степану Бандері... Ну, а далі - поїзд, міцний сон - і нарешті ми вдома! 

  
22 23


Дякую всім, хто дочитав до кінця.
 
Звіт від mtm

Джерело: Д4



Отримувати новини поштою

Читайте також:

Версія для друку

blog comments powered by Disqus

  Реклама
Завантаження ...
  Останні статті
Статті
Інтерв’ю з фанатом «Динамо», який приймає участь в АТО. ФОТО


Звіти
Звіт: Зоря (Луганськ) - Динамо 03/11/13 ЧУ


Звіти
Звіт: Борусія М - Динамо 1:3 21/08/12 ЛЧ


Звіти
Звіт: Ворскла - Динамо 18/08/12 ЧУ


Звіти
Звіт: Фейєноорд - Динамо 07/08/12 ЛЧ


Статті
Чия мова вторинна і пародійна


Звіти
Звіт: Динамо - Ворскла 3:0 14/04/12 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Дніпро 2:0 18/03/12 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Арсенал 1:0 04/03/12 ЧУ


Звіти
Звіт: Карпати - Динамо 0:1 10/12/11


Звіти
Звіт: Оболонь - Динамо 0:1 26/11/11 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Олександрія 4:0 20/11/11 ЧУ


Звіти
Звіт: Металіст - Динамо 1:2 06/11/11 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Шахтар 2:3 26/10/11 ЧУ


Звіти
Звіт: Динамо - Бешикташ 1:0 20/10/11 ЛЄ


Звіти
Звіт: Ворскла - Динамо 1:2 02/10/11 ЧУ від Viva


Звіти
Звіт: Динамо - Шахтар 0:0 24/09/11 ЧУ


Звіти
Відео: Марш фанатів Динамо Київ в Одесі 18.09.2011


Звіти
Звіт: Чорноморець - Динамо 1:2 18/09/11 ЧУ від KCS


Статті
Де взялася Одеса і до чого тут Катерина ІІ


  Статті 
  • Статті
    Інтерв’ю з фанатом «Динамо», який приймає участь в АТО. ФОТО
  • Звіти
    Звіт: Зоря (Луганськ) - Динамо 03/11/13 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Борусія М - Динамо 1:3 21/08/12 ЛЧ
  • Звіти
    Звіт: Ворскла - Динамо 18/08/12 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Фейєноорд - Динамо 07/08/12 ЛЧ
  • Статті
    Чия мова вторинна і пародійна
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Ворскла 3:0 14/04/12 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Дніпро 2:0 18/03/12 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Арсенал 1:0 04/03/12 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Карпати - Динамо 0:1 10/12/11
  • Звіти
    Звіт: Оболонь - Динамо 0:1 26/11/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Олександрія 4:0 20/11/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Металіст - Динамо 1:2 06/11/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Шахтар 2:3 26/10/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Бешикташ 1:0 20/10/11 ЛЄ
  • Звіти
    Звіт: Ворскла - Динамо 1:2 02/10/11 ЧУ від Viva
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Шахтар 0:0 24/09/11 ЧУ
  • Звіти
    Відео: Марш фанатів Динамо Київ в Одесі 18.09.2011
  • Звіти
    Звіт: Чорноморець - Динамо 1:2 18/09/11 ЧУ від KCS
  • Статті
    Де взялася Одеса і до чого тут Катерина ІІ
  • Звіти
    Звіт: Чорноморець - Динамо 1:2 18/09/11 ЧУ від Viva
  • Звіти
    Звіт: Динамо - Іллічівець 3:1 11/09/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Дніпро - Динамо 0:4 28/08/11 ЧУ
  • Звіти
    Звіт: Арсенал - Динамо 0:2 13/08/11 ЧУ 6й тур
  • Звіти
    Матч пам`яті
  • RSS 2.0 - експорт матеріалів у форматі RSS 2.0
    Останні зміни: 26/08/2016 20:50

    Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації осіб на публічних сервісах сайту.
    Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua
    Сайт засновано 1 листопада 2006 року.
    Адміністрація сайту:
    Редактор:
    Copyright © Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ", 2006-2024
    bigmir)net TOP 100